• Meniu
  • Meniu

Publicații

Marcile Turistice ale Republicii Moldova

Agenția Turismului a Republicii Moldova în parteneriat cu asociațiile sectoriale, beneficiind de asistența și expertiza tehnică locală și internațională, a elaborat și înregistrat cîteva Mărci turistice, una din ele fiind creată în baza simbolului ”Pomul vieții”.  Pentru a afla mai multa informaţie privind modul de utilizare a mărcilor turistice, consultați pagina web a Agenției Turismului, la rubricile din meniul Legislaţie/Acte departamentale sau utilizați linkul  www.turism.gov.md/files/7123_Regulament_Marca_Turistica.pdf

Revista Turism Vitivinicol

Revista o puteți vizualiza accesând următorul link:

http://ru.scribd.com/doc/155920879/Turism-Vitivinicol

 

Revista Turism Balnear

Revista o puteți vizualiza accesând următorul link:

http://ru.scribd.com/doc/155629685/Turism-Balnear

 

 

Revista Turism Ecologic

Revista o puteți vizualiza accesând următorul link:

http://ru.scribd.com/doc/155912115/Turism-Ecologic

 

Revista Turism Rural

Revista o puteți vizualiza accesând următorul link:

http://ru.scribd.com/doc/155913563/Turism-Rural

 

 

Revista Turism Religios

Revista o puteți vizualiza accesând următorul link:

http://ru.scribd.com/doc/155919789/Turism-Religios

 

 

 

Revista Turism Cultural

Revista o puteți vizualiza accesând următorul link:

http://ru.scribd.com/doc/155921904/Turism-Cultural

 

 

Moldova Turistică

La 25 septembrie 2010, în cadrul manifestărilor prilejuite de marcarea Zilei Mondiale a Turismului a fost lansat ghidul ”MOLDOVA TURISTICĂ” , un îndemn adresat celora, ce doresc să ne viziteze și să ne descopere țara.

Ghidul prezintă informații succinte despre țara noastră, despre activitatea Agenției Turismului ca instituție care promovează politica statului în domeniul turismului, precum și despre principalele atracții turistice pe care le oferă Republica Moldova (turism vinicol, turism rural, ecoturism și odihnă activă, mănăstiri, stațiuni balneare și sanatorii, muzee, festivaluri și sărbători, expoziții, etc.).  Revista mai prezintă o hartă a drumurilor, precum și multe adrese utile.

Revista o puteți vizualiza accesând următorul link: GUIDE1 viewpdf2.pdf

Drumul vinului

Cel de-al doilea ghid ”DRUMUL VINULUI”, lansat cu ocazia Zilei Naționale a Vinului, își propune să pună în valoare tradițiile vitivinicole ale Republicii Moldova și potențialul turistic al acestui segment.

În cuvîntul de salut, adresat cititorilor  de către directorul general al Agenției Turismului, dna Ludmila DUMITRAȘ, se menționează între altele că vița de vie și vinul dintotdeauna au fost pentru moldoveni ca o binecuvîntare, una din puținele tradiții păstrate de-a lungul secolelor.

Revista o puteți vizualiza accesând următorul link: GUIDE2 viewpdf2.pdf

Drumul mănăstirilor

Ghidul ”DRUMUL MĂNĂSTIRILOR” continuă frumoasa tradiție de punere în valoare a potențialului turistic valoros de care dispune țara noastră. Lansat cu ocazia sărbătoririi Hramului municipiului Chișinău, acest material promoțional prezintă  ”arhipelagul mănăstiresc” al Republicii Moldova, invitînd la cunoașterea istoriei, credinței, culturii, tradițiilor și modernității țării noastre prin turismul de pelerinaj și cel religios.

Revista o puteți vizualiza accesând următorul link: GUIDE3 viewpdf2.pdf

Sursa: Agenția Turismului din Republica Moldova

Această pagină web www.sorocayampiltur.info a fost creata și menținută cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Responsabilitatea pentru conținutul website aparține exclusiv IDIS „Viitorul”, Administrației raionului Yampil (Ucraina, Regiunea Vinnytsya) și Consiliului raional Soroca (Republica Moldova) și nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.